Dinfiskeguide.se

Kontakt och priser

Varmt välkommen att redan nu boka sensommarens och höstens fiskeglädje!

Nytt PB för Calle på öring: 3,5 kilo och 67 centimeter!

Nytt PB för Calle på öring: 3,5 kilo och 67 centimeter!

En otroligt spännande fiskevår med bland annat havsöringfiske och gäddfiske går mot sitt slut och vid midsommar tar jag sommaruppehåll. Välkommen att redan nu boka sensommarfisket och höstfisket via mail på info@dinfiskeguide.se eller via kontaktformuläret nedan.  Under min semester är jag inte lika snabb som vanligt att svara på mejl men svar kommer :). Jag drar igång med guidningar igen i augusti. Ibland kombinerar jag gäddfiske med abborrfiske i augusti-oktober förutom riktade abborrturer eller gäddturer. Havsöringen guidar jag i oktober fram till början av november. I höst guidar jag på måndagar och fredagar samt vissa helger, vi ses!

Kontakt och priser

Du kan boka hela båten med vänner eller kollegor som ett eget sällskap eller komma som en enskild fiskare och fiska tillsammans med andra fiskeintresserade som bokar en enskild plats (läs mer nedan om enskild plats under ”Fiska själv”). Priset för en fiskeguidning är 1850 kr per person och dag inklusive 6% moms (exklusive moms för företag) om man är tre stycken i ett eget sällskap. Är man fyra eller fem personer i ett eget sällskap kostar det 1750 kr per person. 

Min båt klarar max 5 fiskande personer, är ni fler än fem stycken ordnar jag fram fler båtar och guidekollegor.  Fiskeguiden Tomas Edenfeldt med sin topputrustade och rymliga amerikanska sportfiskebåt, en Tracker Targa Combo, omfattande fiskeutrustning, fika, enkel måltid, sjösäkerhetsutrustning och flytoveraller/flytvästar ingår alltid. Jag kan också tipsa om boende i vacker skärgårdsmiljö om så önskas.

Mejla eller ring om du har frågor och funderingar eller om du helt enkelt vill boka en guidning. Du når mig på info@dinfiskeguide.se eller i kontaktformuläret längst ned på denna sida, alternativt på telefon tel 076-1186642 (har ofta svårt att hinna svara i telefon så mejl är säkrare).

Fiska själv!

Vill du ut på fiskeguidning men saknar fiskeintresserade kompisar/kollegor att boka hela båten med för tillfället är det inga problem. Du bokar en egen plats i båten (heldag 1850 kr inklusive allt) och så bestämmer vi en dag i samråd med andra som har bokat en enskild plats (eller fått ett presentkort) och åker ut tillsammans! Detta brukar bli väldigt trevligt och är även en chans att knyta nya fiskekontakter!

Den 21 augusti finns lediga platser i båten för dig som kommer själv!

Mer information om presentkort, mötesplatser och bokningar hittar du nedan!

Presentkort

En mycket uppskattad födelsedagspresent eller julklapp är ett presentkort på en heldagsguidning med mig i Stockholms skärgård. En härlig och spännande fiskedag på sjön, gemensam måltid, fika och mycket fiskesnack brukar det bli!  Vill du och födelsedagsbarnet åka ut som ett eget sällskap med en eller ett par vänner köper du ett presentkort som gäller för 3-5 personer, annars köper du ett presentkort som gäller för en person (heldag 1850 kr inklusive allt) . Presentkortsinnehavaren slår då följe med ett par andra fiskeintresserade på ett datum vi bestämmer gemensamt för en spännande dag i skärgården!

Så har du en kollega, kund, vän, pojkvän, pappa, son, dotter eller någon annan som du tycker förtjänar en spännande upplevelse i Stockholms skärgård, hör av dig, så skickar jag ett presentkort i form av en PDF via mejl tillsammans med en faktura. Snabbt och enkelt!

 

Här möts vi!

Här är en länk till Vettershaga brygga där jag brukar hämta mina fiskegäster från maj till oktober. Härifrån når vi mängder av spännande platser för både gädda, havsöring, abborre och gös i hela den mellersta och norra delen av Stockholms skärgård. Ibland ses vi vid Spillersboda istället.

Precis efter islossningen i mars/april och i slutet av oktober, samt november brukar jag använda en brygga i Södersundet vid Kapellskär då det främst är havsöring som gäller i båten. Alla mötesplatser har gratis parkering på bekvämt avstånd. Vill du bli hämtad/fiska någon annanstans går det ibland också bra.

En fiskeguidning är en mycket bekväm och njutbar investering, både i nuet, och för ditt framtida fiske. Varmt välkommen att kontakta Din fiskeguide i Stockholms skärgård – Tomas Edenfeldt!

OBS! När du bokar en heldagsguidning med mig går 100 kr direkt till fiskevård i Stockholms län i ett unikt projekt. Läs mer här.

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt.

 

Betalning och avbokning

Betalning görs normalt 30 dagar före guidning mot faktura och innebär då slutgiltig bokning. Avbokning fram till 14 dagar före guidning sker utan kostnad. Om avbokning sker senare än 14 dagar före guidning återbetalas inte betalningen (avbokning så nära inpå gör att jag inte hinner hitta en annan grupp till den dagen) men ombokning erbjuds då mot rabatt. Om vädret gör att vi inte kan åka ut en viss dag så hittar vi givetvis ett nytt datum utan kostnad.

 

En tanke om “Kontakt och priser

  1. Pingback: Boka en grym guide till fisket. Tomas Edenfeldt. 20/5-13 | ThePikeFather