Dinfiskeguide.se

Kontakt och priser

Varmt välkommen att boka vårens fiskeglädje!

 

Nytt PB för Calle på öring: 3,5 kilo och 67 centimeter! Tagen under 2017 års guidefiske på våren hos mig.

Nytt PB för Calle på öring: 3,5 kilo och 67 centimeter! Tagen under 2017 års guidefiske på våren hos mig.

Vintern börjar släppa sitt grepp så nu ser jag fram emot vårens fiskeguidningar!  Jag inleder säsongen andra halvan av april och avslutar vårsäsongen i slutet av juni. Jag fiskar havsöring i april och början av maj och gädda under hela perioden. Dagarna försvinner snabbt under den populära vårtiden så passa på att boka vårfisket redan nu. Välkommen!

 

Kontakt och priser

En fiskeguidning kostar från 1700 kr per person/heldag inklusive moms. Du kan antingen boka hela båten med vänner eller kollegor som ett eget sällskap eller komma som en enskild fiskare och boka en individuell plats på en ”öppen guidning” (läs mer nedan om en individuell plats under ”Fiska själv”). Priset för en fiskeguidning är 1850 kr per person och dag inklusive 6% moms (exklusive moms för företag) om man kommer som en fiskare på en ”öppen guidning” eller är tre stycken och bokar båten för ett eget sällskap. Är man fyra eller fem personer i ett eget sällskap kostar det endast 1700 kr per person. Min båt klarar max 5 fiskande personer samtidigt, är ni fler än fem stycken ordnar jag fram fler båtar och guidekollegor.  Fiskeguiden Tomas Edenfeldt med sin topputrustade och rymliga amerikanska sportfiskebåt, en Tracker Targa Combo, omfattande fiskeutrustning, fika, enkel måltid, sjösäkerhetsutrustning och flytoveraller/flytvästar ingår alltid. Jag kan också tipsa om boende i vacker skärgårdsmiljö om så önskas.

Mejla eller ring om du har frågor och funderingar eller om du helt enkelt vill boka en guidning. Du når mig på info@dinfiskeguide.se eller i kontaktformuläret längst ned på denna sida, alternativt på telefon tel 076-1186642 (har ibland svårt att hinna svara i telefon så mejl är säkrare). 

 

Fiska själv!

Vill du ut på fiskeguidning men saknar fiskeintresserade kompisar/kollegor att boka hela båten med för tillfället är det inga problem. Du bokar en individuell plats i båten (heldag 1850 kr inklusive allt) och så bestämmer vi en dag i samråd med andra som har bokat en plats (eller fått ett presentkort) och åker ut tillsammans! Detta brukar bli väldigt trevligt och är även en chans att knyta nya fiskekontakter! Det finns fasta dagar öronmärkta för mina ”öppna guidningar” fördelade över hela säsongen. Hör av dig kring datum och platstillgång!

Mer information om presentkort, mötesplatser och bokningar hittar du nedan!

 

Presentkort

En mycket uppskattad födelsedagspresent eller julklapp är ett presentkort på en heldagsguidning med mig i Stockholms skärgård. En härlig och spännande fiskedag på sjön, gemensam måltid, fika och mycket fiskesnack brukar det bli!  Vill du och födelsedagsbarnet åka ut som ett eget sällskap med en eller ett par vänner köper du ett presentkort som gäller för 3-5 personer, annars köper du ett presentkort som gäller för en person (heldag 1850 kr inklusive allt) . Presentkortsinnehavaren slår då följe med ett par andra fiskeintresserade på ett datum vi bestämmer gemensamt för en spännande dag i skärgården!

Så har du en kollega, kund, vän, pojkvän, pappa, son, dotter eller någon annan som du tycker förtjänar en spännande upplevelse i Stockholms skärgård, hör av dig, så skickar jag ett presentkort i form av en PDF via mejl tillsammans med en faktura. Snabbt och enkelt! Ett presentkort gäller i ett helt år från det att kortet beställdes av köparen (fakturadatumet).

 

Här möts vi!

Här är en länk till Vettershaga brygga där jag oftast hämtar mina fiskegäster från april till början av november. Härifrån når vi mängder av spännande platser för både gädda, havsöring, abborre och gös i hela den mellersta och norra delen av Stockholms skärgård. Vi fiskar främst i Furusunds klassiska fiskevatten. Vissa dagar hämtar jag vid Spillersboda istället när det känns hetast i den norra delen av området.

Vill du bli hämtad/fiska någon annanstans, kontakta mig så ser vi om det går att ordna!

En fiskeguidning är en mycket bekväm och njutbar investering, både i nuet, och för ditt framtida fiske. Varmt välkommen att kontakta Din fiskeguide i Stockholms skärgård – Tomas Edenfeldt!

OBS! När du bokar en heldagsguidning med mig går 100 kr direkt till fiskevård i Stockholms län i ett unikt projekt. Läs mer här.

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt! (Din mejladress och namn kommer inte att ges/säljas till tredje part utan endast användas i kommunikation från dinfiskeguide.se till dig med anledning av din webbförfrågan)

 

Betalning och avbokning

Betalning görs normalt 30 dagar före guidning mot faktura och innebär då slutgiltig bokning. (Presentkort betalas inom 10 dagar från leverans). Avbokning fram till 14 dagar före guidning sker helt utan kostnad. Om avbokning sker senare än 14 dagar före guidning återbetalas halva kostnaden (avbokning så nära inpå gör att jag inte hinner hitta en annan grupp till den dagen men jag tar ändå 50% av kostnaden). Om en person i ett sällskap blir sjuk går det utmärkt att ta med någon annan istället osv. Sällan behöver man ställa in en tur för det. Om vädret gör att vi inte kan åka ut en viss dag så hittar vi givetvis ett nytt datum utan kostnad. Har du ett presentkort kan du avboka/boka om fram till 14 dagar före fisket precis som om du har bokat hela båten för ett eget sällskap. Du kan också överlåta din plats till en kompis om du blir plötsligt sjuk.

 

En tanke om “Kontakt och priser

  1. Pingback: Boka en grym guide till fisket. Tomas Edenfeldt. 20/5-13 | ThePikeFather