Dinfiskeguide.se

Kontakt och priser

Välkommen att boka sensommarens och höstens fiskeglädje!

 

Pappa Daniel och Folke med varsin imponerande abborre långt över kilot (drygt 1,6 kilo den största) på fiskeguidning med mig juni 2024. Jag tar sommaruppehåll i guidandet före midsommar men välkomna att nu boka upp sensommaren och hösten! Jag drar igång guidandet igen i mitten av augusti men tar emot bokningar hela sommaren. 

Följ mig gärna på instagram @dinfiskeguide.se för de allra senaste uppdateringarna med fiskeglädje och inspiration direkt från guidebåten!

Kontakt

Varmt välkommen att boka ditt fiske på info@dinfiskeguide.se eller kontaktformuläret längre ned på sidan. Du är även välkommen att ringa på tel 076-1186642 (ibland har jag svårt att svara när jag är ute i båten). Instagram: @dinfiskeguide.se. Facebook: dinfiskeguide.se

Priser

PRIVATPERSON

En fiskeguidning kostar från 1850 kr per person/heldag, inklusive moms, för privatpersoner. Du kan antingen boka hela båten med vänner eller kollegor som ett eget sällskap och välja datum fritt (minimidebitering 6000 kr båt per dag för upp till tre personer) eller komma som en enskild fiskare (eller med en kompis) och boka 1-2 platser på en ”öppen guidning” där det finns fasta datum under hela säsongen att boka in sig på (1850 kr per person). Om ni är fyra stycken i ett eget sällskap (eller fem) är det samma låga pris per person (1850 kr) som enskilda platser på en öppen guidning. Läs gärna mer längre ned angående enskilda platser under ”Häng med själv på öppen guidning”. 

FÖRETAG

Jag offererar utifrån önskemål kring er dag såsom mötesplats, lunch, antal timmar och antal personer osv. Ett riktmärke är 1850 per person/heldag exklusive 6 % moms och lunch om ni är fyra eller fem personer i båten (minimidebitering 6500 kr båt per dag för upp till tre personer ex moms).

KVÄLLSGUIDNING ”AFTER WORK” I MAJ/JUNI! SÄSONGSSPECIAL

Under sköna vår- och försommarkvällar erbjuder jag after work-fiske. Vi ses under sen eftermiddag och fiskar oss in i kvällen cirka 3,5 timmar! Otroligt vackert att vara i skärgården ljusa kvällar och fisken brukar vara rejält huggvillig när skymningen närmar sig! 1050 kr per person om ni är minst fyra i ett sällskap. 1350 kr per person om ni är tre i sällskapet.

FRISKVÅRDSBIDRAG FÖR SPORTFISKE!

Många använder sitt friskvårdsbidrag för att boka/betala en plats i båten på en öppen guidning. Det går också att gå ihop flera arbetskamrater och boka en båt som ett eget sällskap och använda var och ens friskvårdsbidrag. Jag behöver bara namnet på varje person så får man en egen faktura/kvitto. Hör med ditt företag för säkerhets skull så att de godkänner sportfiske/guidning som friskvård. Det brukar inte vara några problem.

VAD INGÅR I HELDAGSGUIDNING?

Jag själv, dvs, fiskeguiden Tomas Edenfeldt med min topputrustade och rymliga sportfiskebåt, en Tracker Targa Combo, fiskeutrustningar och mängder av olika drag, fika, sjösäkerhetsutrustning och flytoveraller/flytvästar ingår alltid. Lunch ordnas efter överenskommelse. Jag kan också tipsa om boende i vacker skärgårdsmiljö om så önskas.

FÖR VEM PASSAR EN GUIDNING?

Du kan vara total nybörjare eller proffs, jag anpassar turen efter dina förkunskaper. Tänk på att det kan vara skillnad i svårighetsgrad i fisket efter olika arter så är du osäker på vilken fisk som passar just din erfarenhet och säsongen som är just nu, kika på denna sida så får du rekommendationer: Guiden rekommenderar fisk utifrån säsong och fiskare.

HUR MÅNGA FÅR PLATS I BÅTEN?

Min båt klarar upp till 5 fiskande personer samtidigt men oftast är det sällskap på fyra fiskande. Om ni är fler än fem har jag flera utvalda guider som jag samarbetar med så att jag även klarar större sällskap på över 20 personer!

INSTAGRAM

Välkommen att följa @dinfiskeguide.se på instagram genom att klicka på bilden nedan! Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad och inspirerad med bilder från mina guidade fisketurer!

Häng med själv på ”öppen guidning/Drop-in”!

Vill du ut på fiskeguidning men saknar fiskeintresserade kompisar/kollegor att boka hela båten med för tillfället är det inga problem. Du bokar en individuell plats i båten (heldag 1850 kr inklusive allt) och väljer en av dagarna som är utlagda för öppen guidning fördelade över hela säsongen. Läs mer på öppen guidning/Drop-in!

Ge bort ett presentkort!

En mycket uppskattad julklapp, födelsedagspresent, avtackningspresent på jobbet med mera är ett presentkort på en heldagsguidning med mig i Stockholms skärgård. En härlig och spännande fiskedag på sjön, gemensam måltid, fika och mycket fiskesnack brukar det bli! Det kostar 1850 kronor inklusive moms. Jag skickar ett presentkort i form av en PDF via mejl tillsammans med en faktura. Läs mer på presentkort på fiskeguidning.

Recensioner – Vad säger fiskare som har följt med mig?

På mitt företags My Business-sida på google kan du läsa recensioner från fiskare som följt med mig på mina arrangerade fisketurer i Stockholm och dess vackra skärgård.

Här möts vi!

Vi fiskar i Stockholms skärgård, främst i vattnen innanför Furusund. Här är en länk till Vettershaga brygga som ligger en bit norr om Åkersberga där jag oftast hämtar mina fiskegäster från april till början av november (här är en alternativ länk via google). Härifrån når vi mängder av spännande platser för både gädda, havsöring och abborre i mellersta/norra delen av Stockholms skärgård.  Vissa dagar hämtar jag vid Spillersboda istället när det känns hetast i den norra delen av området. Vill du bli hämtad/fiska någon annanstans, kontakta mig så ser vi om det går att ordna (gäller om du bokar som ett eget sällskap)! En fiskeguidning är en mycket bekväm och njutbar investering, både i nuet, och för ditt framtida fiske. Varmt välkommen att kontakta Din fiskeguide i Stockholms skärgård – Tomas Edenfeldt!

Kontaktformulär

Fyll i din mejladress i rutan och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt! (Dina kontaktuppgifter kommer inte att ges/säljas till tredje part utan endast sparas och användas i kommunikation från dinfiskeguide.se kring fiskeguidningar. Läs mer om hur dina personuppgifter behandlas under "GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy" nedan på denna sida.)

Betalning och avbokning

Betalning görs normalt 30 dagar före guidning mot faktura och innebär då slutgiltig bokning. (Presentkort betalas inom 10 dagar från leverans). Avbokning för ett eget sällskap fram till 14 dagar före guidning sker helt utan kostnad. Om avbokning sker senare än 14 dagar före guidning återbetalas halva kostnaden. Avbokning så nära inpå gör tyvärr att jag inte hinner hitta en annan grupp till den dagen men jag tar ändå 50% av kostnaden. Om en person i ett sällskap blir sjuk går det utmärkt att ta med någon annan istället osv. Sällan behöver man ställa in en tur för det. Man får inte en plats tillgodo om man blir färre än avtalat.

Om vädret gör att vi inte kan åka ut en viss dag så hittar vi givetvis ett nytt datum utan kostnad. Om avbokning av ett eget sällskap sker mindre än en vecka före guidningen återbetalas inget men jag ger istället rabatt på en ny guidning. Har du ett presentkort kan du boka om fram till 10 dagar före fisket. Men senare än så kan du inte boka om, istället kan du överlåta din plats till någon annan. Och det är bara att meddela namnet till mig. Ett presentkort gäller ett år från fakturadatum. Samma gäller för eventuell outnyttjad plats på guidning pga återbud utifrån reglerna ovan efter överenskommelse med mig. Exempelvis om man blir långtidssjuk med mera så kan jag förlänga presentkortet/den outnyttjade platsen med upp till ett år, sen förfaller den. På företagsguidningar tar vi betalt per båt med ett maxantal per båt (riktmärke 1850 kr per person, ex mat, ex moms). Ifall någon får förhinder får företaget givetvis plocka in en annan medarbetare eller kund till den planerade fiskedagen men man får inte en plats tillgodo till senare ifall man blir färre än vad som sagts.

GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy

I maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen i kraft som rör hur företag behandlar personuppgifter. I mitt företag är det bara jag, fiskeguide Tomas Edenfeldt, som har hand om mina kunders personuppgifter. De enda personuppgifter som jag behandlar är kontaktuppgifter till mina kunder som mejladress samt bilder och förnamn på glada fiskare/kunder på hemsidan www.dinfiskeguide.se och min facebooksida www.facebook.com/dinfiskeguide.se/  samt instagram @dinfiskeguide.se. Jag frågar alltid i samband med guidning om det är ok att finnas med på hemsidan/FB med bild och förnamn och informerar att man närsomhelst kan bli borttagen därifrån om man vill genom att ringa mig eller mejla. Ingen ersättning utgår för att finnas med med bild och förnamn på hemsidan/FB. Jag samlar in/sparar kontaktuppgifter jag får via mejl till mitt företag (och kontaktformuläret på hemsidan) från intresserade fiskare för att kunna informera om guidningar och priser/fakturor etc. Bilderna på hemsidan är till för att informera, och göra reklam för, verksamheten och hur kul vi har på sjön.

Trygghet och förtroende

Jag säljer eller överlämnar aldrig mejladresser eller andra kontaktuppgifter till andra företag/personer utan dessa används i kontakten mellan mig och mina kunder kring fiskeguidningar. Jag skickar inte heller ut reklammejl eller infobrev i form av massmejl. Personuppgifterna finns lokalt på min dator, i mitt bildbehandlingprogram google foto (bilder), på hemsidan www.dinfiskeguide.se. De finns även på facebook (www.facebook.com/dinfiskeguide.se/) (förnamn och bild), och i mitt mejlprogram (Surftown). Jag sparar kontaktuppgifter i max två år och sen raderar jag kontaktuppgifter till kunder som inte varit aktiva under denna tid. Återkommande kunders kontaktuppgifter sparar jag under den tiden som de är aktiva.

Vill du veta vilka personuppgifter som jag har av just dig så kan du mejla mig på adressen nedan så återkommer jag med ”registerutdrag”. Bilder etc på hemsidan/FB tas bort när kunden vill eller när bilden behöver tas bort av utrymmesskäl eller att den blivit för gammal. Vill du veta mer om detta eller att jag tar bort en bild på dig från hemsidan/FB eller raderar kontaktuppgifter etc? Då är det bara att mejla så ordnar jag det: info@dinfiskeguide.se. Det ska vara tryggt att vara kund hos mig. Vill du läsa mer om vad den nya dataskyddsförordningen innebär finns information på datainspektionens hemsida. Tack för ett gott samarbete!