Dinfiskeguide.se

Kontakt och priser

Välkommen att redan nu boka vårens fiskeglädje!

Åsa ovan med en oerhört vacker, guldskimrande abborre på 47 centimeter från slutet av oktober 2022. Vilken härlig fiskeglädje! Nu drömmer vi om vårfisket!

Varmt välkommen att boka ditt fiske på info@dinfiskeguide.se. Vi anordnar gäddfiske och abborrfiske under hela våren 2023 fram till midsommar då vi tar sommaruppehåll till början av augusti. Havsöringsfiske anordnar vi under april till början av maj. 

Priser

PRIVATPERSON

En fiskeguidning kostar 1850 kr per person/heldag inklusive moms. Du kan antingen boka hela båten med vänner eller kollegor som ett eget sällskap (3-5 pers) och välja lediga datum fritt (helger minimidebitering fyra personer), eller komma som en enskild fiskare (eller med en kompis) och boka 1-2 platser på en ”öppen guidning” där det finns fasta datum under hela säsongen att boka in sig på. Läs gärna mer nedan under ”Häng med själv på öppen guidning”. 

FÖRETAG

Jag offererar utifrån önskemål kring er dag såsom mötesplats, lunch, antal personer osv. Ett riktmärke är 1850 per person/heldag exklusive 6 % moms och lunch. (Halvdag 1500 kr).

VAD INGÅR I HELDAGSGUIDNING?

Jag själv, dvs, fiskeguiden Tomas Edenfeldt med min topputrustade och rymliga sportfiskebåt, en Tracker Targa Combo, fiskeutrustningar och mängder av olika drag, fika, sjösäkerhetsutrustning och flytoveraller/flytvästar ingår alltid. Lunch ordnas efter överenskommelse. Jag kan också tipsa om boende i vacker skärgårdsmiljö om så önskas.

FÖR VEM PASSAR EN GUIDNING?

Du kan vara total nybörjare eller proffs, jag anpassar turen efter dina förkunskaper. Tänk bara på att det är stor skillnad i svårighetsgrad i fisket efter olika arter så är du osäker på vilken fisk som passar just din erfarenhet och säsongen som är just nu, kika på denna sida så får du olika rekommendationer som passar alla: Guiden rekommenderar fisk utifrån säsong och fiskare.

HUR MÅNGA FÅR PLATS I BÅTEN?

Min båt klarar upp till 5 fiskande personer samtidigt. Men om ni är fler än fem har jag flera utvalda guider som jag samarbetar med så att jag även klarar större sällskap på över 20 personer!

Kontakt

Du når mig säkrast via mejl på tomas@dinfiskeguide.se eller via kontaktformuläret nedtill på denna sida. Du är även välkommen att ringa på tel 076-1186642.

INSTAGRAM

Välkommen att följa @dinfiskeguide.se på instagram genom att klicka på bilden nedan! Ett bra sätt att hålla sig uppdaterad och inspirerad med bilder från mina guidade fisketurer!

Häng med själv på ”öppen guidning”!

Vill du ut på fiskeguidning men saknar fiskeintresserade kompisar/kollegor att boka hela båten med för tillfället är det inga problem. Du bokar en individuell plats i båten (heldag 1850 kr inklusive allt) och väljer en av dagarna som är utlagda för öppen guidning fördelade över hela säsongen. Dagar läggs ut kontinuerligt och visas under rubriken nedan. Detta brukar bli väldigt trevligt och är även en chans att knyta nya fiskekontakter om man vill. De flesta företag godkänner även fiskeguidning som aktivitet för friskvårdsbidraget (kolla med din ekonomiavdelning)! Om ni är två personer är det också perfekt att kunna boka varsin plats på en öppen guidning (är ni två som vill åka ut som ett eget sällskap, hör av er till mig, så löser vi något).

Dagar för öppen guidning våren 2023!

Dessa dagar nedan är öronmärkta dagar då du kan boka en individuell plats utan att behöva boka hela båten genom att samla ett par andra kompisar eller kollegor. Det finns alltså många fler datum ifall du vill boka båten för ett eget sällskap.

ABBORRE/GÄDDA

Dessa arter passar alla fiskare oavsett erfarenhet. Jag anpassar fisket utifrån era förkunskaper. Här väljer du även själv under dagen vad du vill satsa mest på; jag har med utrustning för fiske efter både abborre och gädda och det går bra att skifta fokus under dagen. Vi besöker fiskeplatser där både abborre och gädda uppehåller sig. Variation är kul!

Lördagen den 15 april (platser kvar). Fler dagar kommer (fredagar är vanligast under säsongen).

HAVSÖRING

Fisket efter havsöring är ibland lite mer krävande och längre mellan nappen. Det är bra om du har fiskat en del innan så att du har bra koll på kastteknik med haspelrulle osv.

Annandag påsk, röd dag, 10 april (platser kvar). Fler dagar kommer (fredagar är vanligast under säsongen).

Ge bort ett presentkort!

En mycket uppskattad julklapp, födelsedagspresent, avtackningspresent på jobbet med mera är ett presentkort på en heldagsguidning med mig i Stockholms skärgård. En härlig och spännande fiskedag på sjön, gemensam måltid, fika och mycket fiskesnack brukar det bli! Det kostar 1850 kronor inklusive moms. Jag skickar ett presentkort i form av en PDF via mejl tillsammans med en faktura. Snabbt och enklare att köpa kan det inte bli! Ett presentkort gäller i ett helt år från det att kortet beställdes av köparen (från fakturadatumet) så det är ingen stress. Presentkortsinnehavaren bokar sedan guidningen med mig och fiskar sedan ihop med ett par andra fiskeintresserade på en så kallad ”öppen guidning” som jag anordnar med jämna mellanrum under fiskesäsongen! 

Så har du en kollega, kund, vän, pojkvän, pappa, son, dotter eller någon annan som du tycker förtjänar en spännande upplevelse i Stockholms skärgård, hör av dig!

Recensioner – Vad säger fiskare som har följt med mig?

På mitt företags My Business-sida på google kan du läsa recensioner från fiskare som följt med mig på mina arrangerade fisketurer i Stockholm och dess vackra skärgård.

Här möts vi!

Vi fiskar främst i Furusunds klassiska fiskevatten. Här är en länk till Vettershaga brygga där jag oftast hämtar mina fiskegäster från april till början av november (här är en alternativ länk via google). Härifrån når vi mängder av spännande platser för både gädda, havsöring och abborre i mellersta/norra delen av Stockholms skärgård.  Vissa dagar hämtar jag vid Spillersboda istället när det känns hetast i den norra delen av området.

Vill du bli hämtad/fiska någon annanstans, kontakta mig så ser vi om det går att ordna (gäller om du bokar som ett eget sällskap)!

En fiskeguidning är en mycket bekväm och njutbar investering, både i nuet, och för ditt framtida fiske. Varmt välkommen att kontakta Din fiskeguide i Stockholms skärgård – Tomas Edenfeldt!

Fyll i din mejladress i rutan och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt! (Dina kontaktuppgifter kommer inte att ges/säljas till tredje part utan endast sparas och användas i kommunikation från dinfiskeguide.se kring fiskeguidningar. Läs mer om hur dina personuppgifter behandlas under "GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy" nedan på denna sida.)

Betalning och avbokning

Betalning görs normalt 30 dagar före guidning mot faktura och innebär då slutgiltig bokning. (Presentkort betalas inom 10 dagar från leverans). Avbokning för ett eget sällskap fram till 14 dagar före guidning sker helt utan kostnad. Om avbokning sker senare än 14 dagar före guidning återbetalas halva kostnaden. Avbokning så nära inpå gör tyvärr att jag inte hinner hitta en annan grupp till den dagen men jag tar ändå 50% av kostnaden. Om en person i ett sällskap blir sjuk går det utmärkt att ta med någon annan istället osv. Sällan behöver man ställa in en tur för det. Man får inte en plats tillgodo om man blir färre än avtalat. Om vädret gör att vi inte kan åka ut en viss dag så hittar vi givetvis ett nytt datum utan kostnad.

Har du ett presentkort kan du boka om fram till 10 dagar före fisket. Men senare än så kan du inte boka om, istället kan du överlåta din plats till någon annan. Och det är bara att meddela namnet till mig.

Ett presentkort gäller ett år från fakturadatum. Samma gäller för eventuell outnyttjad plats på guidning pga återbud utifrån reglerna ovan efter överenskommelse med mig. Exempelvis om man blir långtidssjuk med mera så kan jag förlänga presentkortet/den outnyttjade platsen med upp till ett år, sen förfaller den.

På företagsguidningar tar vi betalt per båt med ett maxantal per båt (riktmärke 1850 kr per person, ex mat, ex moms). Ifall någon får förhinder får företaget givetvis plocka in en annan medarbetare eller kund till den planerade fiskedagen men man får inte en plats tillgodo till senare ifall man blir färre än vad som sagts.

GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy

I maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen i kraft som rör hur företag behandlar personuppgifter. I mitt företag är det bara jag, fiskeguide Tomas Edenfeldt, som har hand om mina kunders personuppgifter. De enda personuppgifter som jag behandlar är kontaktuppgifter till mina kunder som mejladress samt bilder och förnamn på glada fiskare/kunder på hemsidan www.dinfiskeguide.se och min facebooksida www.facebook.com/dinfiskeguide.se/  samt instagram @dinfiskeguide.se.

Jag frågar alltid i samband med guidning om det är ok att finnas med på hemsidan/FB med bild och förnamn och informerar att man närsomhelst kan bli borttagen därifrån om man vill genom att ringa mig eller mejla. Ingen ersättning utgår för att finnas med med bild och förnamn på hemsidan/FB. Jag samlar in/sparar kontaktuppgifter jag får via mejl till mitt företag (och kontaktformuläret på hemsidan) från intresserade fiskare för att kunna informera om guidningar och priser/fakturor etc. Bilderna på hemsidan är till för att informera, och göra reklam för, verksamheten och hur kul vi har på sjön.

Trygghet och förtroende

Jag säljer eller överlämnar aldrig mejladresser eller andra kontaktuppgifter till andra företag/personer utan dessa används i kontakten mellan mig och mina kunder kring fiskeguidningar. Jag skickar inte heller ut reklammejl eller infobrev i form av massmejl. Personuppgifterna finns lokalt på min dator, i mitt bildbehandlingprogram google foto (bilder), på hemsidan www.dinfiskeguide.se. De finns även på facebook (www.facebook.com/dinfiskeguide.se/) (förnamn och bild), och i mitt mejlprogram (Surftown).

Jag sparar kontaktuppgifter i max två år och sen raderar jag kontaktuppgifter till kunder som inte varit aktiva under denna tid. Återkommande kunders kontaktuppgifter sparar jag under den tiden som de är aktiva. Vill du veta vilka personuppgifter som jag har av just dig så kan du mejla mig på adressen nedan så återkommer jag med ”registerutdrag”. Bilder etc på hemsidan/FB tas bort när kunden vill eller när bilden behöver tas bort av utrymmesskäl eller att den blivit för gammal. Vill du veta mer om detta eller att jag tar bort en bild på dig från hemsidan/FB eller raderar kontaktuppgifter etc? Då är det bara att mejla så ordnar jag det: info@dinfiskeguide.se. Det ska vara tryggt att vara kund hos mig.

Vill du läsa mer om vad den nya dataskyddsförordningen innebär finns information på datainspektionens hemsida.

Tack för ett gott samarbete!

En tanke om “Kontakt och priser

  1. Pingback: Boka en grym guide till fisket. Tomas Edenfeldt. 20/5-13 | ThePikeFather