Dinfiskeguide.se

Kontakt och priser

Varmt välkommen att redan nu boka sensommarens och höstens fiskeglädje!

Henriks feta och fina havsöring på 64 centimeter från min guidebåt i Stockholms skärgård.

Nu har jag sommaruppehåll i guidandet men drar igång igen i mitten av augusti! Jag guidar abborre och gädda under hela hösten och havsöring från oktober och framåt. Dagarna försvinner snabbt under den populära sensommaren och hösten så passa på att boka en dag som passar dig redan nu. Du når mig på info@dinfiskeguide.se eller i kontaktformuläret längst ned på denna sida, alternativt på telefon tel 076-1186642 (har ibland svårt att hinna svara i telefon så mejl är säkrare). 

Priser

En fiskeguidning kostar mellan 1700-1850 kr per person/heldag inklusive moms. Du kan antingen boka hela båten med vänner eller kollegor som ett eget sällskap eller komma som en enskild fiskare och boka en individuell plats på en ”öppen guidning” (läs mer nedan om en individuell plats under ”Fiska själv”). Priset för en fiskeguidning är 1850 kr per person och dag inklusive 6% moms (exklusive moms för företag) om man kommer som en fiskare på en ”öppen guidning” eller är tre stycken och bokar båten för ett eget sällskap. Är man fyra eller fem personer i ett eget sällskap kostar det endast 1700 kr per person. Min båt klarar max 5 fiskande personer samtidigt, är ni fler än fem stycken som vill fiska har jag några guider som jag samarbetar med för att klara större sällskap.  Jag själv, dvs, fiskeguiden Tomas Edenfeldt med min topputrustade och rymliga amerikanska sportfiskebåt, en Tracker Targa Combo, omfattande fiskeutrustning, fika, sjösäkerhetsutrustning och flytoveraller/flytvästar ingår alltid. Jag kan också tipsa om boende i vacker skärgårdsmiljö om så önskas.

Kontakt

Mejla eller ring om du har frågor och funderingar eller om du helt enkelt vill boka en guidning. Du når mig på info@dinfiskeguide.se eller i kontaktformuläret längst ned på denna sida, alternativt på telefon tel 076-1186642 (har ibland svårt att hinna svara i telefon så mejl är säkrare).

Fiska själv på ”öppen guidning”!

Vill du ut på fiskeguidning men saknar fiskeintresserade kompisar/kollegor att boka hela båten med för tillfället är det inga problem. Du bokar en individuell plats i båten (heldag 1850 kr inklusive allt) och så bestämmer vi en dag i samråd med andra som har bokat en plats (eller fått ett presentkort) och åker ut tillsammans! Detta brukar bli väldigt trevligt och är även en chans att knyta nya fiskekontakter! Det finns fasta dagar öronmärkta för mina ”öppna guidningar” fördelade över hela säsongen. Hör av dig kring datum och platstillgång! I augusti finns lediga platser på öppen guidning den 23e och den 30e. Fler datum för öppna guidningar läggs till efter hand under säsongen så hör av dig!

Mer information om presentkort, mötesplatser och bokningar hittar du nedan!

Presentkort

En mycket uppskattad födelsedagspresent eller julklapp är ett presentkort på en heldagsguidning med mig i Stockholms skärgård. En härlig och spännande fiskedag på sjön, gemensam måltid, fika och mycket fiskesnack brukar det bli!  Vill du och födelsedagsbarnet åka ut som ett eget sällskap med en eller ett par vänner köper du ett presentkort som gäller för 3-5 personer, annars köper du ett presentkort som gäller för en person (heldag 1850 kr inklusive allt) . Presentkortsinnehavaren slår då följe med ett par andra fiskeintresserade på en så kallad ”öppen guidning” som jag anordnar med jämna mellanrum under säsongen! 

Så har du en kollega, kund, vän, pojkvän, pappa, son, dotter eller någon annan som du tycker förtjänar en spännande upplevelse i Stockholms skärgård, hör av dig, så skickar jag ett presentkort i form av en PDF via mejl tillsammans med en faktura. Snabbt och enkelt! Ett presentkort gäller i ett helt år från det att kortet beställdes av köparen (fakturadatumet).

Här möts vi!

Här är en länk till Vettershaga brygga där jag oftast hämtar mina fiskegäster från april till början av november (här är en alternativ länk via google). Härifrån når vi mängder av spännande platser för både gädda, havsöring, abborre och gös i hela den mellersta och norra delen av Stockholms skärgård. Vi fiskar främst i Furusunds klassiska fiskevatten. Vissa dagar hämtar jag vid Spillersboda istället när det känns hetast i den norra delen av området.

Vill du bli hämtad/fiska någon annanstans, kontakta mig så ser vi om det går att ordna (gäller om du bokar som ett eget sällskap)!

En fiskeguidning är en mycket bekväm och njutbar investering, både i nuet, och för ditt framtida fiske. Varmt välkommen att kontakta Din fiskeguide i Stockholms skärgård – Tomas Edenfeldt!

Fyll i din mejladress i rutan och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt! (Dina kontaktuppgifter kommer inte att ges/säljas till tredje part utan endast sparas och användas i kommunikation från dinfiskeguide.se kring fiskeguidningar. Läs mer om hur dina personuppgifter behandlas under "GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy" nedan på denna sida.)

Betalning och avbokning

Betalning görs normalt 30 dagar före guidning mot faktura och innebär då slutgiltig bokning. (Presentkort betalas inom 10 dagar från leverans). Avbokning för ett eget sällskap fram till 14 dagar före guidning sker helt utan kostnad. Om avbokning sker senare än 14 dagar före guidning återbetalas halva kostnaden (avbokning så nära inpå gör att jag inte hinner hitta en annan grupp till den dagen men jag tar ändå 50% av kostnaden). Om en person i ett sällskap blir sjuk går det utmärkt att ta med någon annan istället osv. Sällan behöver man ställa in en tur för det. Om vädret gör att vi inte kan åka ut en viss dag så hittar vi givetvis ett nytt datum utan kostnad. Har du ett presentkort kan du boka om fram till 14 dagar före fisket. Får du plötsliga förhinder senare än 14 dagar före fisket kan du inte boka om men du kan överlåta din plats till en kompis istället om du blir plötsligt sjuk etc utan någon extra kostnad, det är bara att meddela namnet till mig.

GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy

I maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen i kraft som rör hur företag behandlar personuppgifter. I mitt företag är det bara jag, fiskeguide Tomas Edenfeldt, som har hand om mina kunders personuppgifter. De enda personuppgifter som jag behandlar är kontaktuppgifter till mina kunder som mejladress samt bilder och förnamn på glada fiskare/kunder på hemsidan www.dinfiskeguide.se och min facebooksida www.facebook.com/dinfiskeguide.se/ (jag frågar i samband med guidning om det är ok att finnas med på hemsidan/FB med bild och förnamn och informerar att man närsomhelst kan bli borttagen därifrån om man vill genom att ringa mig eller mejla, kontaktuppgifter till mig finns längre ned på denna sida. Ingen ersättning utgår för att finnas med med bild och förnamn på hemsidan/FB). Jag samlar in/sparar kontaktuppgifter jag får via mejl till mitt företag (och kontaktformuläret på hemsidan) från intresserade fiskare för att kunna informera om guidningar och priser/fakturor etc och bilderna på hemsidan är till för att informera, och göra reklam för, verksamheten och hur kul vi har på sjön.

Jag säljer eller överlämnar aldrig mejladresser eller andra kontaktuppgifter till andra företag/personer utan dessa används i kontakten mellan mig och mina kunder kring fiskeguidningar. Jag skickar inte heller ut reklammejl eller infobrev i form av massmejl. Personuppgifterna finns lokalt på min dator, i mitt bildbehandlingprogram google foto (bilder), på hemsidan www.dinfiskeguide.se och på facebook (www.facebook.com/dinfiskeguide.se/) (förnamn och bild), och i mitt mejlprogram (Surftown).

Jag sparar kontaktuppgifter i max två år och sen raderar jag kontaktuppgifter till kunder som inte varit aktiva under denna tid. Återkommande kunders kontaktuppgifter sparar jag under den tiden som de är aktiva. (Vill du veta vilka personuppgifter som jag har av just dig så kan du mejla mig på adressen nedan så återkommer jag med ”registerutdrag” via mejl). Bilder etc på hemsidan/FB tas bort när kunden vill eller när bilden behöver tas bort av utrymmesskäl eller att den blivit för gammal. Vill du veta mer om detta eller att jag tar bort en bild på dig från hemsidan/FB eller raderar kontaktuppgifter etc? Då är det bara att mejla så ordnar jag det: info@dinfiskeguide.se

Vill du läsa mer om vad den nya dataskyddsförordningen innebär finns information på datainspektionens hemsida

Tack för ett gott samarbete!

En tanke om “Kontakt och priser

  1. Pingback: Boka en grym guide till fisket. Tomas Edenfeldt. 20/5-13 | ThePikeFather