Dinfiskeguide.se

Kontakt och priser

Varmt välkommen att boka höstens fiskeglädje!

Ebba 11 år med abborre på 44 centimeter!

Priser

En fiskeguidning kostar mellan 1700-1850 kr per person/heldag inklusive moms. Du kan antingen boka hela båten med vänner eller kollegor som ett eget sällskap och välja datum fritt eller komma som en enskild fiskare och boka en individuell plats på en ”öppen guidning” (läs mer nedan under ”Fiska själv”). Priset för en fiskeguidning är 1850 kr per person och dag om man kommer som en fiskare på en ”öppen guidning”. Samma pris gäller, per person, om man är tre stycken och bokar båten för ett eget sällskap. Är man fyra eller fem personer i ett eget sällskap kostar det endast 1700 kr per person. 

Jag själv, dvs, fiskeguiden Tomas Edenfeldt med min topputrustade och rymliga sportfiskebåt, en Tracker Targa Combo, fiskeutrustning, fika, sjösäkerhetsutrustning och flytoveraller/flytvästar ingår alltid. Lunch ordnas efter överenskommelse. Jag kan också tipsa om boende i vacker skärgårdsmiljö om så önskas. Min båt klarar max 5 fiskande personer samtidigt. Men om ni är fler än fem har jag några utvalda guider som jag samarbetar med så att jag även klarar större sällskap på över 30 personer.

Kontakt

Du når mig säkrast via mejl på tomas@dinfiskeguide.se eller via kontaktformuläret nedtill på denna sida. Du är även välkommen att ringa på tel 076-1186642 eller skicka meddelande via facebook och instagram.

Häng med mig på facebook på dinfiskeguide.se

Följ med mig på instagram!
@dinfiskeguide.se

Fiska själv på ”öppen guidning”!

Vill du ut på fiskeguidning men saknar fiskeintresserade kompisar/kollegor att boka hela båten med för tillfället är det inga problem. Du bokar en individuell plats i båten (heldag 1850 kr inklusive allt) och så bestämmer vi en dag i samråd med andra som har bokat en plats (eller fått ett presentkort) och åker ut tillsammans! Detta brukar bli väldigt trevligt och är även en chans att knyta nya fiskekontakter! Det finns fasta dagar öronmärkta för mina ”öppna guidningar” fördelade över hela säsongen. Som exempel finns det lediga platser på öppna guidningar efter abborre/gädda fredagen den 23 oktober, tisdagen den 27 oktober (havsöring i fokus, abborre om dåliga förutsättningar vädermässigt) och 2a november. Flera dagar är möjliga, hör av dig så försöker jag lägga in en till dag som öppen guidning.  Ifall du vill få info när nya planerade datum läggs till kan du anmäla dig till min mejllista så får du info om öppen guidning och inriktning på denna. Boka din plats eller anmäl dig till mejllistan på tomas@dinfiskeguide.se Mer information om presentkort, mötesplatser och bokningar hittar du nedan!

Presentkort

En mycket uppskattad födelsedagspresent eller julklapp är ett presentkort på en heldagsguidning med mig i Stockholms skärgård. En härlig och spännande fiskedag på sjön, gemensam måltid, fika och mycket fiskesnack brukar det bli!  Vill du och födelsedagsbarnet åka ut som ett eget sällskap med en eller ett par vänner köper du ett presentkort som gäller för 3-5 personer. Annars köper du ett presentkort som gäller för en person (heldag 1850 kr inklusive allt) . Då slår presentkortsinnehavaren följe med ett par andra fiskeintresserade på en så kallad ”öppen guidning” som jag anordnar med jämna mellanrum! 

Så har du en kollega, kund, vän, pojkvän, pappa, son, dotter eller någon annan som du tycker förtjänar en spännande upplevelse i Stockholms skärgård, hör av dig! Sen skickar jag ett presentkort i form av en PDF via mejl tillsammans med en faktura. Snabbt och enkelt! Ett presentkort gäller i ett helt år från det att kortet beställdes av köparen (från fakturadatumet).

Här möts vi!

Vi fiskar främst i Furusunds klassiska fiskevatten. Här är en länk till Vettershaga brygga där jag oftast hämtar mina fiskegäster från april till början av november (här är en alternativ länk via google). Härifrån når vi mängder av spännande platser för både gädda, havsöring och abborre i mellersta/norra delen av Stockholms skärgård.  Vissa dagar hämtar jag vid Spillersboda istället när det känns hetast i den norra delen av området.

Vill du bli hämtad/fiska någon annanstans, kontakta mig så ser vi om det går att ordna (gäller om du bokar som ett eget sällskap)!

En fiskeguidning är en mycket bekväm och njutbar investering, både i nuet, och för ditt framtida fiske. Varmt välkommen att kontakta Din fiskeguide i Stockholms skärgård – Tomas Edenfeldt!

Fyll i din mejladress i rutan och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt! (Dina kontaktuppgifter kommer inte att ges/säljas till tredje part utan endast sparas och användas i kommunikation från dinfiskeguide.se kring fiskeguidningar. Läs mer om hur dina personuppgifter behandlas under "GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy" nedan på denna sida.)

Betalning och avbokning

Betalning görs normalt 30 dagar före guidning mot faktura och innebär då slutgiltig bokning. (Presentkort betalas inom 10 dagar från leverans). Avbokning för ett eget sällskap fram till 14 dagar före guidning sker helt utan kostnad. Om avbokning sker senare än 14 dagar före guidning återbetalas halva kostnaden. Avbokning så nära inpå gör tyvärr att jag inte hinner hitta en annan grupp till den dagen men jag tar ändå 50% av kostnaden. Om en person i ett sällskap blir sjuk går det utmärkt att ta med någon annan istället osv. Sällan behöver man ställa in en tur för det. Om vädret gör att vi inte kan åka ut en viss dag så hittar vi givetvis ett nytt datum utan kostnad.

Har du ett presentkort kan du boka om fram till 10 dagar före fisket. Men senare än så kan du inte boka om, istället kan du överlåta din plats till någon annan. Och det är bara att meddela namnet till mig. OBS! NU UNDER CORONAPANDEMIN KAN MAN BOKA OM SIN GUIDNING SÅ SENT SOM SAMMA DAG VIA SMS AV  HÄNSYN TILL SMITTSKYDDSLÄGET.

GDPR (Dataskyddsförordningen) Policy

I maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen i kraft som rör hur företag behandlar personuppgifter. I mitt företag är det bara jag, fiskeguide Tomas Edenfeldt, som har hand om mina kunders personuppgifter. De enda personuppgifter som jag behandlar är kontaktuppgifter till mina kunder som mejladress samt bilder och förnamn på glada fiskare/kunder på hemsidan www.dinfiskeguide.se och min facebooksida www.facebook.com/dinfiskeguide.se/  samt instagram @dinfiskeguide.se.

Jag frågar alltid i samband med guidning om det är ok att finnas med på hemsidan/FB med bild och förnamn och informerar att man närsomhelst kan bli borttagen därifrån om man vill genom att ringa mig eller mejla. Ingen ersättning utgår för att finnas med med bild och förnamn på hemsidan/FB. Jag samlar in/sparar kontaktuppgifter jag får via mejl till mitt företag (och kontaktformuläret på hemsidan) från intresserade fiskare för att kunna informera om guidningar och priser/fakturor etc. Bilderna på hemsidan är till för att informera, och göra reklam för, verksamheten och hur kul vi har på sjön.

Trygghet och förtroende

Jag säljer eller överlämnar aldrig mejladresser eller andra kontaktuppgifter till andra företag/personer utan dessa används i kontakten mellan mig och mina kunder kring fiskeguidningar. Jag skickar inte heller ut reklammejl eller infobrev i form av massmejl. Personuppgifterna finns lokalt på min dator, i mitt bildbehandlingprogram google foto (bilder), på hemsidan www.dinfiskeguide.se. De finns även på facebook (www.facebook.com/dinfiskeguide.se/) (förnamn och bild), och i mitt mejlprogram (Surftown).

Jag sparar kontaktuppgifter i max två år och sen raderar jag kontaktuppgifter till kunder som inte varit aktiva under denna tid. Återkommande kunders kontaktuppgifter sparar jag under den tiden som de är aktiva. Vill du veta vilka personuppgifter som jag har av just dig så kan du mejla mig på adressen nedan så återkommer jag med ”registerutdrag”. Bilder etc på hemsidan/FB tas bort när kunden vill eller när bilden behöver tas bort av utrymmesskäl eller att den blivit för gammal. Vill du veta mer om detta eller att jag tar bort en bild på dig från hemsidan/FB eller raderar kontaktuppgifter etc? Då är det bara att mejla så ordnar jag det: info@dinfiskeguide.se. Det ska vara tryggt att vara kund hos mig.

Vill du läsa mer om vad den nya dataskyddsförordningen innebär finns information på datainspektionens hemsida.

Tack för ett gott samarbete!

En tanke om “Kontakt och priser

  1. Pingback: Boka en grym guide till fisket. Tomas Edenfeldt. 20/5-13 | ThePikeFather