Dinfiskeguide.se

Öppen guidning/Drop-in

Lucas på öppen guidning med abborre på 47 centimeter.

Vill du ut och fiska men har inte lust/ork att dra ihop ett gäng och boka en dag som ett eget sällskap? Eller saknar du fiskeintresserade kompisar/kollegor att boka hela båten med för tillfället, är det inga problem. Du bokar en individuell plats i båten (heldag 1850 kr inklusive allt som behövs) och väljer en av dagarna som är utlagda för öppen guidning fördelade över hela säsongen. Ett mycket enkelt sätt att skapa möjlighet till riktigt bra fiske! Det är även på de öppna guidningarna som alla lyckliga innehavare av presentkort på fiskeguidning följer med.

Dagar läggs ut både vår och höst och visas nedan. Detta brukar bli väldigt trevligt och är även en chans att knyta nya fiskekontakter om man så vill. De allra flesta företag godkänner även fiskeguidning/sportfiske som aktivitet för friskvårdsbidraget (kolla med din ekonomiavdelning)! Om ni är två personer är det också perfekt att kunna boka varsin plats på en öppen guidning (är ni två som vill åka ut som ett eget sällskap, hör av er till mig, så löser vi något).

Dagar för öppen guidning 2024

Dessa dagar nedan är öronmärkta dagar då du kan boka en individuell plats (eller två) utan att behöva boka hela båten, ett slags drop-in. Det finns alltså fler datum ifall du vill boka båten för ett eget sällskap. Här kan du även läsa om vad som är bäst att fiska under olika årstider inför din bokning. När du har valt en dag, mejla mig på info@dinfiskeguide.se och berätta.

ABBORRE/GÄDDA

Dessa arter passar alla fiskare oavsett erfarenhet. Jag anpassar fisket utifrån era förkunskaper; jag har alltifrån de som aldrig fiskat till medlemmar från Pro team som fiskegäster. Här väljer du även själv under dagen vad du vill satsa mest på; jag har med utrustning för fiske efter både abborre och gädda i båten och det går bra att skifta fokus under dagen. Vi besöker fiskeplatser där både abborre och gädda uppehåller sig och anpassar oss efter dagens förutsättningar och vad ni som är ombord vill fokusera på.

Cirka 15 dagar brukar läggas ut under höst- och vårsäsongen med start i augusti respektive april. Boka gärna in dig i god tid så har du mycket att välja på!

Måndag 27 maj (fullbokad). 6 juni, nationaldagen (fullbokad). Torsdag 15 augusti (tre platser kvar). Fredag 23 augusti (fyra platser kvar).

HAVSÖRING

Fisket efter havsöring passar allra bäst den som har fiskat en del innan och har bra koll på kastteknik med haspelrulle osv.  Säsongen är kort under vår och höst och bäst fiske är oftast i april på våren och oktober/november på hösten. Ett utmanande och spännande fiske!

1 november (tre platser kvar).

Ge bort ett presentkort!

En mycket uppskattad julklapp, födelsedagspresent, avtackningspresent på jobbet med mera är ett presentkort på en heldagsguidning med mig i Stockholms skärgård. En härlig och spännande fiskedag på sjön, gemensam måltid, fika och mycket fiskesnack brukar det bli! Det kostar 1850 kronor inklusive moms. Jag skickar ett presentkort i form av en PDF via mejl tillsammans med en faktura. Snabbt och enklare att köpa kan det inte bli! Ett presentkort gäller i ett helt år från det att kortet beställdes av köparen (från fakturadatumet) så det är ingen stress. Presentkortsinnehavaren bokar sedan guidningen med mig och fiskar sedan ihop med ett par andra fiskeintresserade på en så kallad ”öppen guidning” som jag anordnar med jämna mellanrum under fiskesäsongen! 

Så har du en kollega, kund, vän, pojkvän, pappa, son, dotter eller någon annan som du tycker förtjänar en spännande upplevelse i Stockholms skärgård, hör av dig!

Här möts vi!

Vi fiskar i Stockholms skärgård, främst i vattnen innanför Furusund. Här är en länk till Vettershaga brygga som ligger en bit norr om Åkersberga där jag oftast hämtar mina fiskegäster från april till början av november (här är en alternativ länk via google). Härifrån når vi mängder av spännande platser för både gädda, havsöring och abborre i mellersta/norra delen av Stockholms skärgård.  Vissa dagar hämtar jag vid Spillersboda istället när det känns hetast i den norra delen av området.

Recensioner – Vad säger fiskare som har följt med mig?

På mitt företags My Business-sida på google kan du läsa recensioner från fiskare som följt med mig på mina arrangerade fisketurer i Stockholm och dess vackra skärgård.