Dinfiskeguide.se

Mina artiklar

Spännande kallvattensfiske!

Gäddan är ofta i centrum för mitt skrivande.

Utöver att vara fiskeguide i Stockholm så har jag i cirka tio år frilansat som fiskeskribent för fisketidningar. Skrivande har alltid legat mig väldigt varmt om hjärtat och fisket har blivit ett naturligt ämne. Hittills har jag skrivit artiklar om gäddfiske, havsöringsfiske, abborrfiske, sportfiskebåtar, sjösäkerhet och en del annat.

Tidigare har jag levererat artiklar till Fiske-feber men från och med 2012  är jag medarbetare på tidningen Fiskejournalen så från 2012 skriver jag tillsammans med Martin Falklind och hans kunniga och kanontrevliga redaktion.

Artiklarna som finns länkade i rullistan ovan under sidan ”Artiklar om gäddfiske m.m.” är tänkt som en läsarservice för besökarna på denna hemsida och ett bra komplement till den kunskap och nytänkande som en fiskeguidning ofta innebär.

Här på hemsidan kan du läsa artiklar kring fiske skrivna av mig. I fisketidningar har de ibland skurits ned något av utrymmesskäl men här får du originaltexten i sin helhet!

Har du några frågor kring innehållet i artiklarna så är du välkommen att kontakta mig, exempelvis genom kontaktformuläret på sidan Kontakt och priser.

Trevlig läsning!