Dinfiskeguide.se

Min partner – Fishline

Jag är en oberoende fiskeguide vilket innebär att jag inte är sponsrad av ett visst varumärke inom fisket vad gäller beten. Detta har flera fördelar, både för mig som guide, men kanske framförallt för dig som fiskegäst. Du kan alltid lita på att jag väljer ut det bästa betet för varje situation utan att behöva ta hänsyn till ett visst sortiment inom ett enskilt varumärke. Jag kan därför blanda beten från Abu, Westin, Shimano, Daiwa med flera och alltid välja det som jag tycker bäst om.

Denna öring ville ha både bete och strömming 🙂

Tidigare har jag köpt min utrustning från många olika butiker och tillverkare. Efter ett tag märkte jag att jag började beställa alltmer från butiken Fishline på nätet. De har alltid fraktfritt, de har ett stort sortiment från alla stora varumärken och de levererar snabbt. Dessutom är de supertrevliga! Jag har därför inlett ett samarbete med detta goa gäng och det känns även skönt, ur en praktisk synvinkel, att bara behöva vända sig till ett enda ställe för att få tag på allt jag behöver för mitt fiske. Är det något som saknas i det stora sortimentet är de även väldigt snabba på att ta in nya spännande artiklar vilket är viktigt för mig som fiskeguide som hela tiden vill pröva nya heta beten och metoder.

När det gäller rullar och spön har jag valt att använda Shimano till stor del men även Daiwarullar och vissa spön från Söder Tackle. Dessa tycker jag håller en väldigt hög kvalitet. När man är ute hela dagar gäller det att ha utrustning som man verkligen litar på. Strul är inte kul!

Väldigt ofta när fiskare har följt med mig på guidning brukar de mejla efteråt och fråga vilka rullar och spön som användes och inte minst vad alla dragen hette och var de kan få tag på dessa. Tack vare samarbetet med Fishline kan nu du som fiskar med mig på guidningar enkelt hitta och köpa utrustningen som jag använder hos Fishline. Alla mina favoritprylar inom spön, rullar, fiskeförvaring med mera som jag använder dagligen ute på sjön, ser de till att skaffa hem till butiken. De ska dessutom samla allt detta på ”min” del av deras hemsida för att du enkelt och smidigt ska hitta det. Denna sida är under uppbyggnad men det finns redan flera olika fiskeset att kika på här. Hittar du någon ny favorit ute på sjön när du fiskar med mig så är det bara att gå in på Fishline och klicka hem denna fraktfritt.

Snabba fakta Fishline

Fishline har över 20 000 artiklar i lager. De har det mesta inom både spinnfiske och flugfiske, men även mete. Den fysiska butiken ligger på Kanalvägen 5a (området Bredden i Upplands Väsby) smidigt nära E4an. Där finns en kunnig och välkomnande personal som kan svara på det mesta inom det moderna sportfisket. Servicenivån är hög! Utanför butiken finns dessutom stora gräsytor och de erbjuder alla kunder att provkasta deras sortiment av demospön och linor. De har helt enkelt en tydlig filosofi; nöjda kunder är grunden för verksamheten och följaktligen det viktigaste av allt. Kanske ännu en anledning till att vi trivs så bra ihop!

Hemsida: fishline.se Mejl: Info@fishline.se Tel: 08-588 905 68.


Följ Fishline!