Dinfiskeguide.se

Min partner – Söder Sportfiske

Jag är en oberoende fiskeguide vilket innebär att jag inte är sponsrad av ett visst varumärke inom fisket. Detta har flera fördelar, både för mig som guide, men kanske framförallt för dig som fiskegäst. Du kan alltid lita på att jag väljer ut det bästa betet för varje situation utan att behöva ta hänsyn till ett visst sortiment inom ett enskilt varumärke. Jag kan därför blanda beten från Abu, Söder Tackle, Westin, Shimano, Daiwa, Raid, Megabass, Savage gear med flera och alltid välja det som jag tycker bäst om. Jag behöver inte heller känna press att göra reklam för något som jag kanske inte alltid tycker om. Däremot är jag väldigt glad att samarbeta med Sveriges ledande fiskebutik där alla märken finns!

Tidigare har jag köpt min utrustning från många olika butiker och tillverkare. Efter ett tag märkte jag att jag började beställa alltmer från butiken sportfiskeprylar.se (Söders butiksnamn på nätet). De har alltid fraktfritt över 500 kr och de har kanske Europas största sortiment från alla stora varumärken och de levererar snabbt. Dessutom är de supertrevliga! Jag har därför ett samarbete med detta goa gäng och det känns även skönt, ur en praktisk synvinkel, att bara behöva vända sig till ett enda ställe för att få tag på allt jag behöver för mitt fiske. Är det något som saknas i det stora sortimentet är de även väldigt snabba på att ta in nya spännande artiklar vilket är viktigt för mig som fiskeguide som hela tiden vill pröva nya heta beten och metoder.

När det gäller rullar och spön har jag valt att använda Shimano- och Daiwarullar och främst spön från Söder Tackle som jag tycker ger mycket valuta för pengarna. Dessa spön och rullar tycker jag håller en väldigt hög kvalitet. När man är ute hela dagar gäller det att ha utrustning som man verkligen litar på. Strul är inte kul!

Väldigt ofta när fiskare har följt med mig på guidning brukar de mejla efteråt och fråga vilka rullar och spön som användes och inte minst vad alla dragen hette och var de kan få tag på dessa. Tack vare samarbetet med Sportfiskeprylar kan nu du som fiskar med mig på guidningar enkelt hitta och köpa utrustningen som jag använder. Alla mina favoritprylar inom spön, rullar, fiskeförvaring med mera som jag använder dagligen ute på sjön, ser de till att skaffa hem till butiken.

Jag kommer även att medverka i olika filmer på sportfiskeprylar.se med tips och tricks inom fisket!

Snabba fakta Söder sportfiske (sportfiskeprylar.se)

Sveriges absolut största fiskebutik som har det mesta (allt?) inom både spinnfiske och flugfiske tillsammans med Fishline, men även mete. Den fysiska butiken ligger på Hornsgatan 148. Där finns en kunnig och välkomnande personal som kan svara på det mesta inom det moderna sportfisket. Servicenivån är hög! De har helt enkelt en tydlig filosofi; nöjda kunder är grunden för verksamheten och följaktligen det viktigaste av allt. Kanske ännu en anledning till att vi trivs så bra ihop!

Hemsida: sportfiskeprylar.se