Dinfiskeguide.se

Familj på fantastiskt kul fiske!

Jocke och Karin drog abborrar hela dagen lång!

Jocke har haft med sig familj och släkt tidigare och nu var det dags igen! Pappa Ove, partnern Karin, Bror Martin och fru Sara. Ett härligt gäng i båten med sikte på abborre och bonusgädda. Vädret var ostadigt med skurar men fisket var stabilt med vilt huggande abborrar!

Sara och Karin öste upp fisk så männen deras fick verkligen ”shejpa up” för att hänga med!

Vi fiskade större delen av dagen på lite djupare vatten med 15 grams jiggskallar och små jiggar. Fisken högg nära botten och abborrarna stod i stora stim som de ofta gör från andra halvan av september och framåt. Extra kul var att det sällan var små abborrar på kroken utan en fin genomsnittsstorlek.

Sara med en välvuxen fisk!

Jockes pappa Ove drog på en fisk som gick tungt och utan sprattel. Vi blev nyfikna på vad som hade huggit på jiggen… Döm om vår förvåning när en fin gös satt på kroken! En väldigt ovanlig fisk i mina vatten. Till saken hör också att Ove i många år velat få en gös på kroken i hemmavattnen men så högg den här hos mig på fiskeguidning istället!

Jocke fick äran att hålla pappa Oves (uppe till vänster) gös.
Solen tittade fram mellan skurarna och en av dagens gäddor poserar med Karin.
Martin med en ljusfärgad abborre. Intressant är att abborren tar färg efter omgivningen så står de lite djupare utan vegetation blir de blekare.

Otroligt kul att få vara en del av denna glada familjs fiskelycka denna dag! Alla fick ordentligt med fisk och en av damerna fick faktiskt byta sida på veven för att hon fick träningsvärk – Då har det varit en bra dag 🙂 Tack alla inblandade och välkomna åter!