Dinfiskeguide.se

Familj på fiske!

Mamma Mona med en 40-centimetare!

Mona hade köpt presentkort på fiskeguidning till barnen och sig själv. Med följde också Nima på denna öppna guidning. Ett härligt gäng som gav sig ut på jakt efter abborrar och en och annan bonusgädda!

Ingen i familjen hade fått en gädda tidigare och endast Alexander hade spinnfiskat förut så vi gick igenom en del kast- och vevteknik till en början. Efter ett tag så satt allt som det skulle och nappen förvandlades till fisk som följde med ända upp i båten!

Daniella med sitt livs första gädda!

Nima (bild nedan) har fiskat en hel del tidigare och även varit ute med mig flera gånger på fiskeguidning.

En välmatad höstabborre.

Alexander har nyligen börjat brinna för fisket men hade redan övat upp en fin teknik och känsla som synes på bilden nedan.

En riktigt fet och välmående höstgädda!

Det blev en dag med massor av hugg och väldigt mycket fisk! En del abborrar fick följa med Monas familj hem och utgöra råvara för en familjefestmiddag! Alla var väldigt glada och såhär skrev Mona själv efteråt:

”En fantastisk fisketur i vår vackra skärgård tillsammans med Tomas som är både pedagogisk, rolig och arrangerar en jättefin fisketur med bästa utrustningen. Jag är ingen van fiskare så för mig var det magiskt att få både abborre och gädda. Jag kan varmt rekommendera denna spännande och härliga fisketur!”

Tack för en härlig dag i trevlig sällskap och välkomna åter!