Dinfiskeguide.se

Familjen Lefrell på kvällsguidning!

Mamma Pia med sitt livs första abborre på kastspö!

Pappa Mats tog med fru Pia och sonen Mattias på kvällsguidning igår kväll. Kvällarna i skärgården denna tid på året är smått magiska. Vattnet väcks till liv av aktiv fisk och hela naturen är på språng med rådjur längs stranden och rovfåglar i skyn. Samtidigt finns det ett stämningsfullt lugn över vattnet. Allt detta tillsammans skapar en magisk stämning. När man dessutom får njuta av detta i fantastiskt trevligt sällskap finns det inget alls att klaga på och när sen fisken nappar rejält är det nära nirvana!

Mattias drog flera gäddor på glidebait och jigg.

Hela familjen hade fiskat en hel del tidigare men inte fått det att nappa ordentligt i skärgården på sistone så det var väldigt trevligt att alla fick flera fiskar hos mig under kvällen. Vi tappade räkningen nånstans efter 10 fiskar men runt 12-15 stycken kom upp varav flest gäddor. Riktigt roligt var att Pia fick sin första abborre i livet på kastspö (bild överst)! Pia drog också största gäddan 🙂

Största gäddan drog Pia!

Familjen Lefrell är en otroligt trevlig familj som förgyllde min kväll och skapade kanske årets trevligaste guidning! Stort tack familjen Lefrell! Nu är det paus i guidningarna fram till och med 10 augusti. Men jag kikar på mejlen då och då även under semestern så varmt välkommen med din bokning inför sensommaren eller hösten.

Pappa Mats med kort och tjock skärgårdsgädda!