Dinfiskeguide.se

Fartfyllt novemberfiske!

Micke, som även hängt med tidigare i höst, drog en 40-plussare!

Idag hängde Micke, Håkan, André, Toste och Arvid med ut på guidning! Ett par av killarna har varit med tidigare och resten var nya bekantskaper. Vi satsade på abborre idag och började med fiske på djupt vatten. Abborrarna var rejält på hugget och grabbarna drog upp runt 100 abborrar på cirka två timmar!

Mätta på mängder av napp gav vi oss in på grundare vatten för att se om det fanns grov abborre inne. Det gjorde det. Micke drog en 40-plussare och flera andra drog fina abborrar. Det är alltid fler abborrar på djupet men det är kul med variation i plats, teknik och storlek på fisken. Även några gäddor klev på vilket var kul.

Toste med en fin abborre från djupet!

Sista dryga timmen gick vi ut djupt igen och huggfesten fortsatte! När vi slutade hade vi dragit upp minst 175 abborrar under dagen. Jag missade troligen att klicka 10-20 % av abborrarna på räknaren (när jag klickade en abborre från fören så kom det ofta upp en samtidigt i aktern som snabbt återutsattes osv) så det är lågt räknat. Tack för en härlig dag med många skratt och ännu fler abborrar!