Dinfiskeguide.se

Somrig vinterläsning!

Oftast fiskar jag gädda, havsöring och abborre men denna dag besökte jag gösdrottningen Cecilia så då fick det bli gös :)

Oftast fiskar jag gädda, havsöring och abborre men denna dag besökte jag gösdrottningen Cecilia så då fick det bli gös 🙂

Nu under vinterns skriver jag artiklar för tidningen Fiskejournalen. Dessa kommer att publiceras under senvintern, våren och sommaren. Mest är det om gäddfiske och abborrfiske men även kring utrustning, båtar och annat som är relaterat till sportfiske.

Några artiklar som tidigare publicerats i tidningen finns på Fiskejournalens hemsida. Bland annat ett reportage med gösdrottningen Cecilia Grönberg som berättar hur du ”prickskjuter” gös på bästa sätt. Skön vinterläsning inför våren och sommaren! Här hittar du den: ”Prickskytteskola” Trevlig läsning!