Dinfiskeguide.se

Företagsguidning med sol och glada fiskare!

Nicos första gädda på kastspö!

Trevlige David bad mig anordna en guidning för sitt webbföretag så jag tog med mig Peter Guide som co-guide och vi gav oss ut och fiskade abborre och gädda denna strålande skärgårdsdag! Med sol och nästan vindstilla var det abborre som vi satsade mest på och båda båtarna fick rejält med fisk! Även en och annan gädda dök upp som Nicos första gädda på spinn ovan. Nico tog flera fina fiskar under dagen och blev rejält biten av sportfiske.

När magarna började kurra gick vi iland och grillade hamburgare till lunch på Ängsö nationalpark och myste i den vackra miljön och berättade fiskehistorier. Alla stormtrivdes och även vi guider. Med underbart höstväder i härligt sällskap med bra fiske, är det svårt att göra annat 🙂

På eftermiddagen fortsatte det goda fisket och en och annan riktigt fin abborre dök upp som Niklas 43 centimeters på över ett kilo nedan.

PB på abborre 43 centimeter dryga kilot!

När vi återkom till bryggan på eftermiddagen var det två glada gäng där flera som nästan inte fiskat tidigare fått upp ett rejält sug efter mer fiske. Stort tack för en riktigt trevlig dag i ert sällskap killar! Varmt välkomna åter!

Vackra höstfärger och vackert nytt PB för Erik på 39 centimeter.