Dinfiskeguide.se

Min butikspartner – Fishline!

Jag är en oberoende fiskeguide vilket innebär att jag inte är sponsrad av ett visst varumärke inom fisket. Detta har flera fördelar, både för mig som guide, men kanske framförallt för dig som fiskegäst. Du kan alltid lita på att jag väljer ut det bästa betet för varje situation utan att behöva ta hänsyn till ett visst sortiment inom ett enskilt varumärke. Jag kan därför blanda beten och utrustning från Abu, Westin, Daiwa med flera och alltid välja det som jag tycker bäst om.

Allt jag fiskar med i båten kommer du att kunna beställa fraktfritt från Fishline på min del av deras sida!

Tidigare har jag köpt min utrustning från många olika butiker och tillverkare. Efter ett tag märkte jag att jag började beställa alltmer från butiken Fishline på nätet. De har alltid fraktfritt, de har ett stort sortiment från alla stora varumärken och de levererar snabbt. Dessutom är de supertrevliga! Jag har därför inlett ett samarbete med detta goa gäng och det känns även skönt, ur en praktisk synvinkel, att bara behöva vända sig till ett enda ställe för att få tag på allt jag behöver för mitt fiske. Är det något som saknas i det stora sortimentet är de även väldigt snabba på att ta in nya spännande artiklar vilket är viktigt för mig som fiskeguide som hela tiden vill pröva nya heta beten och metoder.

Väldigt ofta när fiskare har följt med mig på guidning brukar de mejla efteråt och fråga vilka rullar och spön som användes och inte minst vad alla dragen hette och var de kan få tag på dessa. Tack vare samarbetet med Fishline kan nu du som fiskar med mig på guidningar enkelt hitta och köpa utrustningen som jag använder hos Fishline. Alla mina favoritprylar inom beten, spön, rullar, fiskekläder och förvaring med mera som jag använder dagligen ute på sjön, ser de till att skaffa hem till butiken. De har dessutom allt detta samlat på ”min” del av deras hemsida för att du enkelt och smidigt ska hitta det. Denna sida är under uppbyggnad men det finns redan olika fiskeset att kika på här. Hittar du någon ny favorit ute på sjön när du fiskar med mig så är det bara att gå in på Fishline och klicka hem denna fraktfritt.

Nedan ser du en blänkare från Fishline om vårt samarbete

Fishline och jag kommer också att hitta på en hel del kul ihop kring fisketips via text och video och en hel del annat skoj så håll utkik efter det! Snart är säsongen igång igen så vi ses i båten!