Dinfiskeguide.se

Minst tog störst!

Kevin, 10 år, tog dagens tyngsta abborre!

Idag var det bara stammisar, Ole, Roland, Anders med sonen Kevin, hade alla varit med i båten tidigare på fiskeguidning! Alltid lika roligt att så många kommer tillbaka! Idag kombinerade vi abborrfiske och gäddfiske. Mindre jiggar och spintails lockade både fina abborrar och gäddor och det är alltid lika kul att fiska med lätta, känsliga spön!

Kevin drog en riktig monsterborre på 42 centimeter och cirka 1,2 kilo på förmiddagen. Nytt personbästa för unge Kevin som tidigare även tagit en abborre på 1 kilo i hemmasjön! På eftermiddagen drog Roland upp en lika lång abborre som Kevins (42 centimeter). Galet kul med två sådana fiskar samma dag!

Roland med en massiv abborre!

Kevins abborre var lite tyngre än Rolands så minst tog störst idag! Killarna tog flera abborrar i rekorderliga storlekar såsom Oles nedan.

Ole med en rejäl abborre på drygt 38 centimeter.
Pappa Anders med en fin abborre.

Kevin tog även den största gäddan idag, riktigt imponerande!

Ingen fisk går säker med Kevin i närheten. Som tur är var det catch and release på alla!

Idag jagade fisken väldigt aktivt. Vi hade kontakt med fisk på varje ställe som vi var på. Över 20 gäddor och många fina abborrar varav ett par drömfiskar, tillsammans med mycket trevligt sällskap i båten, gjorde denna dag verkligt minnesvärd! Stort tack för idag killar!