Dinfiskeguide.se

Vårsäsongsavslutning med mersmak!

Säsongen hade inte kunnat sluta på ett bättre sätt!

Johanna, tog med sig sonen Noa och maken Pelle på kvällsguidning. Detta var den sista guidningen under denna vår- och försommarsäsong. Sen inleds höstsäsongen 8 augusti efter sommaruppehållet!

Ingen i familjen hade fått upp en gädda på kastspö innan och bara Noa hade fått upp en abborre på kastspö. Målet var därför att vi skulle få upp fisk för alla under ett par kvällstimmar och helst av båda sorter, dvs abborre och gädda.

Pelle inledde med en sarv, vilket är mycket ovanligt, men väldigt kul. Sen fick Noa på en riktigt fin gädda som tyvärr släppte men några minuter senare så högg en till gädda och den följde med hela vägen!

Drömmen om gädda på kastspö blev sann för Noa!

Både Johanna, Pelle och Noa fick upp både abborre och gädda under kvällen och vi gladdes åt fiskelyckan och en väldigt bra start för fortsatt fiske för familjen på egen hand.

Kvällens fisk blev tvivelsutan Johannas mäktiga abborre på 44 centimeter och 1,26 kilo! Johannas första abborre på kastspö blev vårsäsongens sista på guidningarna. Vilken praktfisk och vilket härligt slut på säsongen och vilken härlig början på Johannas fortsatta fiskafängen! Stort tack för en mycket trevlig kväll i världens vackraste skärgård i juniskrud!