Dinfiskeguide.se

Adde, Affe och Tim på besök!

Affes vackra abborre på 40 centimeter!

Dags för en liten uppdatering igen! I lördags var jag ute med Jonas, Johannes och Jorma. Två av killarna hade varit med tidigare så det var ett kul återseende! Det blev 23 gäddor denna dag och vi hade det riktigt trevligt trots bistert väder!

Idag var det Affe, Adde och Tim som gästade båten. Vi pratade ihop oss när vi sågs och bestämde oss för att variera mellan abborre och gädda och även inriktningen på abborrfisket under dagen. Vi började på djupare vatten och jiggade bottennära. Då nappade det på ordentligt i de stora stimmen och vi drog 65 abborrar under en del av förmiddagen!

Adde med en av abborrarna från förmiddagsfisket.

Timmen före lunch gick vi in och fiskade grundare med hopp om att få på någon lite större abborre, som går ensamma eller i mindre grupper, inne på grunt vatten. Då fick Affe upp sitt nya PB (bilden högst upp) vilket var oerhört kul!

Sedan fiskade vi gädda ett par timmar efter lunch och fick sammanlagt 9 gäddor (inklusive ett par som vi fick under abborrfisket).

Tim och Affe med dubbelhugg!

Vi gick sedan tillbaka till abborrfiske och fick ett par till abborrar i bra storlek som avslutning. Tack för en kul dag i trevlig sällskap och grattis till PB!

Tjock och fin borre!