Dinfiskeguide.se

Jens och jobbet!

Jens kollega Dennis med en liten vild tjockisöring!

Jens tog med kollegorna ut på havsöringsfiske denna varma, soliga skärgårdsfredag! Redan på andra spotten hade Jens en följare och kastade snabbt ut igen och fick hugg av en riktig praktöring! Vi kunde följa den under drillningen i det klara vattnet och jag bedömer den till 70+ centimeter. Tyvärr ville den inte följa med upp utan slet sig en bit från båten. Då gick luften ur oss en liten stund, som alltid när en riktigt stor fisk släpper, men snart smattrade kasten vidare i jakten på nästa fisk.

Både Jens och Eddie hade sedan hugg vid en udde ett par timmar senare och minuterna efter small det på en välgödd liten öring på Dennis drag och det var väldigt skönt att den följde med ända upp i båten för ett foto innan den fick simma vidare. Stort tack för idag och välkomna åter!

Så här när värmen kommer i maj är ett hett tips att följa med på halvdag i form av kvällsfiske efter havsöring. (Även efter gädda från slutet av maj). 1350 kr per person om ni är minst tre stycken. 3,5 timmar. Vi kommer överens om start och stopptid. Perfekt efter jobbet! Boka din kväll hos tomas@dinfiskeguide.se