Dinfiskeguide.se

Nu finns dagar utlagda för öppen guidning våren 2023!

Öppen guidning hösten 2022.

Fiskeglädje och mycket god stämning brukar det vara på våra öppna guidningar som är ett slags drop-in där du bokar en enskild plats i båten och hänger med ut! Det är även dessa dagar som presentkortsinnehavare följer med på. Jag har all fiskeutrustning som behövs och även flytväst/flytoverall. Enkelt, smidigt och mycket populärt! Dagarna är uppdelade utifrån abborre/gädda respektive havsöring.

ABBORRE/GÄDDA

Dessa arter passar alla fiskare oavsett erfarenhet. Jag anpassar fisket utifrån era förkunskaper. Här väljer du även själv under dagen vad du vill satsa mest på; jag har med utrustning för fiske efter både abborre och gädda i båten och det går bra att skifta fokus under dagen. Vi besöker fiskeplatser där både abborre och gädda uppehåller sig och anpassar oss efter dagens förutsättningar. Kul med möjligheten att variera om man vill.

Lördagen den 15 april (platser kvar). Fredag 5 maj (platser kvar). Fredag 12 maj (platser kvar). Måndag 22 maj (platser kvar). Fredag 2 juni (platser kvar). Måndag 19 juni (platser kvar).

Fler dagar kan läggas till så hör av dig om ingen av dessa ovan passar!  (måndagar och fredagar är vanligast under säsongen).

HAVSÖRING

Fisket efter havsöring passar allra bäst den som har fiskat en del innan och  har bra koll på kastteknik med haspelrulle osv.  Bäst fiske är oftast i april. Ett riktigt utmanande och spännande fiske!

10 april, Annandag påsk, röd dag (platser kvar). Måndag 24 april (platser kvar). Fredag 28 april (platser kvar).

En skimrande blank havsöring från Stockholms skärgård!

Läs gärna mer om öppna guidningar och presentkort för fiskeguidning på sidan Kontakt och priser.